Här är jag

        

  

Jag tycker om att ständigt ha saker att göra, så man ser mig ganska ofta på språng. Förutom att resa så tycker jag om att läsa, handarbeta och att greja med datorn det kan vara ganska givande ibland. Har lyckats att vinna en hel del på olika gratisspel på nätet. En korvkokare ???, biobiljetter, en weekend i Stockholm och i december 2003 blev det en resa till Schweiz med flyg/hotell.

Men för det mesta måste jag tjäna ihop till mina resor själv.

15 egna barn-barn har jag, min man har 8 så dem lånar jag lite ibland. Mina barn-barn Stina, Rasmus, Mio, Ida, Jonathan, Wilhelm,Love, Elvis, Julia och Lilly, Charlie och Vide bor så hiskligt långt ifrån mig. 76 mil skiljer oss åt. Astrid är en lite vacker ängel.  Stina har hunnit bli stora damen o arbetar som fotomodell, med världen som arbetsplats. Men lilla Nathalie och Neo bor bara 5 mil från mig, så dem kan jag pussa på nästan när jag vill, Eftersom jag har barn-barn så kan ni ju gissa att jag har barn också. Erika och Niklas. Erika bor bara 5 mil från mig men det är alltså sonen som hittat kärleken i Jämtland.

Ja själv hittade jag kärleken den 10 mars 2000. Och det är med Örjan som jag gör mina resor. Att resa med honom kan vara alldeles....underbart! Han är en mästare på att överraska, få mig till att prova annan mat än falukorv.

Örjan har tre pojkar, men det är Torbjörn som ständigt och jämt har fått hjälpa mig med min hemsida, och finns inte han tillgänglig så blir det Christian. Ibland är det verkligen akuta saker så de har ständig jour! Så har vi Mattias som bor i Göteborg.

 

Kanske vill du själv resa till något ställe jag varit i, fråga mig gärna, vi brukar söka oss till platser som inte alltid är de vanliga resmålen. Men jag lovar, det finns mycket att se bredvid de berömda turiststråken.

Något man upptäcker ganska fort när man reser är att man blir alltid trevligare  bemött om man kan språket. Så jag pluggar italienska och tyska för fullt. Något vi också tänker mycket på är att det är vi som är gäster dit vi reser. Man får ta seden dit man kommer och det innebär stora fördelar för en själv. Vi läser också mycket om stället vi ska till. Vad vi vill se, vad vi vill provsmaka och det stora gemensamma intresset för viner. Vår klädkammare har på dessa år blivit vinkammare. Här finns alla sorters viner. På höstarna ägnar jag mig åt att göra olika likörer så det finns en hel del sådana också. Det brukar vara uppskattade presenter när man ska bort.   

Vill du ha en Lyckoklöver hos mig? Skriv då till mig i gästboken.