Östersund 2012

Tordagen den 14 juni 2012, blev en dag av total lycka. På E 45 vid Tandsjöborg, på väg till sonen o hans familj i Östersund, fick vi se en björnhona och två björnungar på väldigt nära håll. Björnungarna klättrade upp i ett träd så vi fick tid att titta ordentligt. Sedan gick resan till Sveg med middagsstopp på restaurang björnen.

Jag såg björnar överallt efter detta.....( inne i huvudet).

Vi var på skolavslutning för Mio som slutade förskolan och för Rasmus som slutade i 2:an. Enligt Ida 5 år så är guldknoppen på flaggan bara på när det är skolavslutning.

Stina bär sin lillebror Love. Jonathan sittet blixtstilla vid mios avslutning, allt för att lära sig tills han själv ska vara huvudpunkten en gång. Rasmus väntar på sin tur.

Ida gillar att vara med på kort.

Vi var på frösö Zoo en dag. Det gillar vi alla. Ville gillar lokatten.

Apan ratade kakor men älskade korvbröd. Han fylle hela munnen tills den var sprickfärdig o sedan hoppade den iväg o satte sig för att äta. Men snart var han tillbaks o tiggde igen.

Till alla 6 (Stina var inte med) barnens förtjusning så gick vi på Tivoli också.

 

Ida var för kort för att egentligen få åka, men storebror Rasmus rattade och då gick det bra.

Vi var och såg på Cirkus Trollehatt. Love älskar cirkus.

 

Vi hade tur med vädret så vi kunde ut och fiska en dag.

Mamma Kajsa (gravid med 8:e barnet) grävde mask så det bara sprutade om det. Pappa Niklas fick agna.

Snö på Oviksfjällen, nej sa Ida det är Nordpolen.

Så var det dags för oss att åka hem till bohuslän igen. tack Nicke o kajsa o alla barnen, vi har haft det otroligt skoj. Och vad vi har sett och upplevt mycket.

På vägen hem stannade vi o plockade vitmossa så vi har till adventsljusstaken i vinter. (När jag tar fram den till advent så är det som en hälsning från min älskade son Niklas. Hög o fluffig är den här uppe i norr. Vi stannade lite söder om Malung för att äta. Ett holländs par hade en restaurang där med jättegód mat, och en jättefin lampa?!