DANMARK

Nu hade vi tänkt att vi skulle vara lite sociala också. Vi tog med våra barn och barn-barn till  Skallerup Klit i juni 2002. Barn-barna David och Johan gillade nog resan med båt Göteborg-Fredrikshamn bäst. (min son och hans familj kunde tyvärr inte följa med).

Vi hade hyrt två stycken stugor och det var ett vackert och varmt väder. Vi badade och solade. En av dagarna åkte vi till Skagern och såg det berömda ljuset. Naturligtvis åkte vi Sandormen till barn-barnens stora förtjusning så dras den ju av en traktor så det var riktigt spännande.

En eftermiddag hade vi ett otroligt åskväder. Alla barnen var ute och kom hemspringades dyvåta och rädda. Tur att de hade sin pappa och sin mamma med sig så vi kunde trösta dem......

Det jag minns bäst från den här resan var när Örjan, jag, Johan 3 år och David 2 år var ute och promenerade. Det kröp gröna larver lite överallt. Vi stannade för att undersöka en och för att barnen skulle få se dem på nära håll. Då sa det bara: SPLASSS, David stampade hårt på en så att det riktigt sprutade grönt över halva vägen. Han var snabb som bara den, jag hade inte en chans att förklara för honom att så får man inte göra.

Det var riktigt kul att få umgås allihopa, att grilla och prata.

Men nu skulle vi hem och fira midsommar för att sedan åka iväg till Gotland.