Södra Ösjö 2008

Niklas fyllde 30 år och jag 50 år i augusti-08 och vi firade det ihop hemma hos honom och hans familj i Södra Ösjö, Jämtland. Och nog blev vi firade alltid.

Alla kom och väckte mig på morgonen och sjöng, frukost på sängen och presenter. Och vackra blommor.

Skönt att barnbarnen inte är blyga, det är ju inte så ofta vi kan träffas. Och jordgubbstårtorna var underbart goda, tyckte även Ida. Mio laddar in kräm och mjölk och storasyster Stina övervakar det hela.

Rasmus snart 5 år är en underbart rolig kille, många skratt blev det när hans fantasi tog fart. Lilla Jonathan gjorde inte mycket väsen av sig, inte än. Mitt minsta barnbarn (år 2008) och nummer sex.

Vi var ute och plockade massor med smultron, länge sedan alla kunde äta det till kvällsmat med socker och mjölk.

Slåtterblommor, det var länge sedan jag såg dem.

Överraskning blev det också, iväg i bil.....och hamnade i Östersund på ett äventyrshus. Mor och son fick köra gokart, gissa vem som varvade vem?

Vilken kul grej, jag skulle kunna köra om och om igen. Och vad fort det gick. Det fanns allt möjligt att göra, t o m för de små barnen.

Hem och äta en underbart god middag, vem har sagt att maten smakar sämre ju fler kockar man är? Lilla Ida gillar Spanska perea, perea och att köra fyrhjuling.

De bor så underbart vackert, och barnen kan vara ute och leka hela dagarna. Men nu var det dags för oss att åka hem till Bohuslän igen. Puss! Snart blir det dop och vi ses igen.