SPA resa till Varberg

Precis vad våra kroppar behövde så här i början av november 2006. Bara koppla av. Vi har ju inte mer än 20 mil att åka till Varberg, så restiden blev ju inte så lång. Vi checkade in på hotellet och sedan gick vi ut och såg oss omkring i staden.

Kul att hitta städer där de gamla fina husen finns kvar. Vi åt lunch, pizza och hamburgare, hmm SPA och skräpmat? Jodå det går så bra så.

         

Vi gick också en bit på strandpromenaden. Förbi borgen och kallbadhuset.

            

Nere vid hamnen var det lugnt och fridfullt så här på hösten. Annat är det nog under sommarmånaderna.

   

Vanliga fiskmåsar och lite ovanligare.

   

Men nu skulle vi till hotellet.

   

Jag hade precis fått en ny kamera och jag släppte inte taget om den, så de flesta kort blev på Örjan. I poolen fanns olika stationer för olika massagetekniker. Jag gillade champagnebädden bäst. Men simbassäng, nej det fanns inte.

       

Att gå direkt från ångbastun och dyka ner i den lilla lilla tunnan, med ca 10 gradigt vatten, var....uppfriskande.

Vi var med på Yoga, Qui-Gong och meditation. Egentligen skulle vi vara med på "De fem Tibetanerna" också, men vi råkade sova för länge på morgonen.

   

Den obligatoriska Yukatan och badtofflorna kändes inte helt fel. (Vi har flera stycken nu, man får alltid ett set när man är på SPA). Men ombyte till övningarna.

   

Sedan hade vi avslappningsrummet och de heta källorna. Gudagott! Örjan drack grönt te. medans jag plåtade.

       

Hotellet var bra. God mat och dryck. Men det som var väldigt synd var att det var så plottrigt. Man fick springa med sin lilla korg, med handduk och tvättlapp upp och ner för trappor. Det var väl inte riktigt som vi tänkt oss. Men nästa gång, provar vi ett nytt ställe. Det var i alla fall skönt att koppla av ordentligt.